Zimbabwe - Afrikan jalokivi

Zimbabwe on ponnistanut itsensä suosituimmaksi vaarallisen suurriistan metsästyskohteeksemme. Vuosien saatossa rakennettu yhteistyöverkostomme takaa toimivat palvelut aina lentokenttäkuljetuksista, metsästykseen ja trofeiden maahantuontiin saakka. 

Metsästysalueemme sijaitsee 3 tunnin automatkan päässä Victoria Fallsin kansainväliseltä lentokentältä. Itse leiri sijaitsee kauniilla paikalla Hwangen kansallispuiston rajalla metsästysalueiden sydämessä. Norsut, puhvelit, leijonat ja leopardit vaeltavat vapaasti ympärillä ja saatat nähdä niitä jo huoneesi portailta. Kohteessa vierailleet kokeneet asiakkaamme ovat rankanneet alueen parhaaksi jäljellä olevaksi puhvelin metsästyskohteeksi maailmassa ja useat heistä palaavat takaisin vuosi toisensa jälkeen.

Puhveli, norsu, leijona, leopardi, virtahepo ja krokotiili ovat alueen tavoitelluinta riistaa. Lisäksi voitte metsästää useita eri antilooppilajeja kuten esimerkiksi kuduja ja mustahevosantilooppeja , sekä pienempiä petoeläimiä.

Jahdit kestävät 7, 10 tai 14 metsästyspäivää. Halutessasi voimme räätälöidä klassisen suurriistasafarin juuri Sinun toiveittesi mukaisesti.

Tule kokemaan aito villi Afrikka kanssamme, kokemus joka ei koskaan unohdu!

Afrikan elefantti

Maailman suurimman maanisäkkään kohtaaminen on kiehtova ja jännittävä kokemus. Leppoisasta olemuksesta huolimatta norsu voi hetkessä muuttua aggressiiviseksi tappokoneeksi. Kokeneet ammattimetsästäjämme ja jäljittäjämme osaavat lukea norsujen eleet sekä liikkeet ja vievät jahdin kanssasi turvallisesti päätökseen. Jahdin aikana opit paljon tämän majesteettisen riistaeläimen elämästä.

Yleensä norsujahdin aikana kertyy lukuisia käveltyjä kilometrejä ja useita lähestymisiä ennen kaadettavan yksilön löytymistä. Jahdin kokeneet kuvailevat sitä elämänsä jännittävimmäksi ja adrenaliinipitoisimmaksi metsästykseksi, joka jokaisen Afrikassa metsästävän tulisi joskus kokea.

Puhveli

”Africa´s black death”, eli kafferipuhveli ei esittelyjä kaipaa. Sen metsästyksestä on kirjoitettu enemmän kirjoja kuin yhdenkään muun riistaeläimen pyynnistä ja se on kiehtonut suurriistan metsästäjiä jo vuosisatoja.

Puhveli on haasteellinen metsästettävä ja sen häijy luonne tuo jahtiin aina oman lisämausteensa. Metsästysalueellamme vaeltaa useita valtavia puhvelilaumoja ja yhden tai kahden puhvelin ”dagga boy” porukoita. Nämä vanhat laumoista ulos potkitut mutapojat ovat monen puhvelin metsästäjän halutuin saalis. Puhvelien perässä kulkevat leijonat pitävät laumat liikkeellä ja yksikään jahtipäivä ei ole koskaan samanlainen.

Jos olet haaveillut villin Afrikan puhvelijahdista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja varaa Safarisi ennen kuin se on liian myöhäistä.

 

Matkakohteet