Argentiina

Argentiina on haulikkoampujien ja pihvinsyöjien paratiisi. Kohde, jossa jokainen metsästäjä saa takuuvarmasti ampua ja syödä niin paljon kuin haluaa.

Córdoba- ja Santiago del Estero-provinssien loputtomat kyyhkyparvet nostavat metsästäjäkohtaiset laukausmäärät helposti tuhansiin, päivä toisensa jälkeen. Ylisuuret kyyhkykannat aiheuttavat Argentiinassa mittavia tuhoja ja niiden metsästys on sallittua ympäri vuoden. Linnustuksen lisäksi Argentiinasta löytyy useita suurriistalajeja kiväärimetsästäjille ja välipäivän voi viettää myös doradokalastuksen parissa.

Matkan suunnitteluvaiheessa on tärkeää huomioida, että edullinen lintujahti on vain yksi osa kustannuksista ja patruunakulut nostavat lopullista hintaa merkittävästi. Paikasta ja valuuttakursseista riippuen patruunat maksavat 12-14 USD per 25kpl/ltk. Matkan kokonaisbudjetti lentoineen nousee helposti 5.000 euron tietämille.

Järjestämme Argentiinan jahteja 6-10 metsästäjän ryhmille. Argentiinan matkaohjelmat ja tarjoukset tehdään aina räätälöidysti ryhmän toiveiden mukaan.

Lisätietoja 040 417 8807 tai henri.viitanen@brhunting.fi

 

Matkakohteet