Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikasta on tullut monelle metsästäjälle vakituinen metsästyskohde, jonne palataan vuosi toisensa jälkeen.

Korkeatasoinen palvelu, upeat leirit, ihanteellinen ilmasto ja lumoavan kauniit metsästysmaastot yhdistettynä kohtuulliseen hintatasoon luovat perustan maan suosiolle. Hyvät lentoyhteydet, valtava lajivalikoima ja rajattomat lisäaktiviteettien mahdollisuudet sinetöivät kokonaisuuden. Etelä-Afrikka on hinta-laatusuhteeltaan loistava matkakohde, joka sopii myös perheille.

Metsästyskohteemme sijaitsevat malariavapailla alueilla Free State-, North West-, ja Limpopo Provinsseissa. Kaikki alueet ovat kohtuullisen ajomatkan päässä Johannesburgin lentokentältä ja Etelä-Afrikan sisäisiä jatkolentoja ei tarvita. Tämä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Etelä-Afrikassa voi metsästää ympäri vuoden. Suosituimmat ajankohdat osuvat maalis-elokuulle. Leirit voi varata yksityiskäyttöön, jos ryhmässä on min. 4 metsästäjää. Yksin tai kaksin matkustavat toivotamme tervetulleeksi B&R Huntingin ryhmään.

Metsästyspaketit

Ns. pakettimatka on helppo tapa aloittaa metsästys Afrikassa. Pakettiin sisältyvät kaikki palvelut lentokenttäkuljetuksista lähtien. Näin kokonaisbudjetti on selkeästi hahmotettavissa.

Esimerkkitarjous

7 pv / 5 metsästyspäivää. Sisältää: lentokenttäkuljetukset, majoitukset, ruokailut, juomat, siivous- ja vaatehuollon, ammattimetsästäjän ja jäljittäjän palvelut, trofeiden esikäsittelyn ja kuljetuksen täyttäjälle. 3 kaatolupaa. Esim. impala, pahkasika ja topiantilooppi.

1.990 eur +lennot

*Pakettiin sisältyvät kaatoluvat/lajit vaihtelevat alueittain.
**Pakettimatkan yhteydessä voi metsästää myös muita riistalajeja. Lisäkaadot veloitetaan erillisen kaatohinnaston mukaan.

Metsästysmatka päivämaksuilla

Useamman kerran Afrikassa vierailleet varaavat usein matkan ilman matkapakettiin kuuluvia kaatomaksuja. Jahdissa keskitytään asiakkaan valitsemien riistalajien metsästykseen. Tämä vaihtoehto sopii myös ensikertalaisille, jos ei ole tiedossa minkä lajin metsästyksen kokee mieleiseksi ja haluaa päättää sen vasta perillä.
Päivämaksut vaihtelevat kohteen ja metsästystavan mukaan 250 - 450 euroa per päivä.

Kaatohinnasto

 

Matkakohteet