Slovakia – Euroopan puhutuin metsästysmaa 2021

Slovakia on tuorein tulokas Euroopan metsästysmarkkinoilla. Maa tarjoaa vieraileville metsästäjille kaiken sen mitä muutkin Euroopan parhaat kohdemaat ja lisäksi paljon muuta. Matkustaminen on logistisesti tehokasta, maan hintataso hyvin kohtuullinen, riistamäärät vertaansa vailla ja maastot henkeäsalpaavan kauniit.

Mitä muuta metsästäjä voi toivoa? Tietysti ajojahteja, joissa villisikoja riittää ja yksilöjahteja joiden trofeiden laatu ylittää odotukset. Ei ongelmaa, Slovakiassa tämäkin onnistuu. Viimevuosien tulokset ajojahdeissa on pessyt kilpailijamaansa mennen tullen ja palatessa. Vaikka ASF kurittaa sikakantoja myös Slovakiassa voimme vielä tarjota puhtaat jahtialueet ja terveet riistakannan tulevalle kaudelle.

Jahteja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Yksilöjahtien ystäville riistavalikoima on laaja ja trofeelaatu erittäin hyvä. Yhteistyökumppanimme hallinnoi Slovakian parhaita villisika-, saksanhirvi-, kuusipeura-, ja muflonialueita. Voimme ylpeänä tarjota ne käyttöönne ja voimme haluttaessa suunnitella jahtisi juuri Sinun toiveitasi vastaavaksi. Jahdin haasteellisuus, saaliseläimet, trofeiden kokoluokka, kesto ja ajankohta on joustavasti muokattavissa.

Slovakiaan kannattaa lähteä nyt, kun kaikki tämä on tarjolla hyvin kohtuullisilla hinnoilla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja varaa matkasi jo tänään!

 

Matkakohteet