SYDAFRIKA

Sydafrika har blivit en etablerad jaktdestination, med jägare som återkommer år efter år.

Högkvalitativ service, imponerande läger, perfekt väder och överväldigande vackra jaktområden kombinerat med rimliga priser gör det populärt. Goda flygförbindelser, ett enormt utbud av arter och oändliga möjligheter till ytterligare aktiviteter sluter resepaketet. Sydafrika är ett utmärkt resmål från kvalitet / prissynpunkt och passar även för familjer.

Våra jaktområden ligger i malariafria områden i provinserna Free State, North West och Limpopo. Alla platser är en rimlig bilresa från Johannesburg flygplatsen och inrikesflyg inom Sydafrika behövs inte. Detta sparar tid, bekymmer och pengar.

I Sydafrika kan du jaga året runt. Den mest populära tiden är mars-augusti. Läger kan reserveras för privat bruk för grupper med minst fyra jägare. Jägare som reser ensam eller i par är välkomna att gå med i B & R Huntings grupper.

 

JAKTPAKET

Paketresor är ett enkelt sätt att börja jaga i Afrika. Paketet inkluderar alla tjänster, som börjar med transport från flygplatsen. Detta gör att du tydligt kan planera den totala budgeten för resan.

 

EXEMPELRESA

7 dagar / 5 jaktdagar. Inkluderar: Flygplatstransport, boende, mat, drycker, städning och tvätt, tjänster av en professionell jägare och spårare, första förberedelse av troféer och transport till en konservator. Tre jakttillstånd, till exempel för impala, vårtsvin och topi antilop.

1.990 euro + flyg

* Jakttillstånden / arterna som ingår i paketet varierar beroende på område.

** Andra djur kan också jagas i samband med paketresan. Ytterligare djur debiteras enligt prislista.

 

JAKTRESA MED DAGLIG AVGIFT

Jägare som har besökt Afrika upprepade gånger reserverar ofta en resa utan skjutavgifterna som ingår i ett paket. Jakten fokuserar på djur som väljs av kunden. Detta alternativ är också väl lämpat för första gången, om de ännu inte vet vilka arter de tycker mest om att jaga och vill bestämma efter ankomst.

Dagliga avgifter varierar från 250 till 450 euro per dag beroende på platsen och typen av jakt.

 

 

Destinationer