Puolan Ajojahdit 2018/19

03.03.2018 17:18

Parasta jahtia villisikojen, saksanhirvien ja kauriiden parissa keskellä Puolan riistarikkaita jahtimaita.

Vaskitorvien pauhu kaikuu keskellä Puolan metsiä. Havupeti nuotioineen on valmisteltu illan riistaparaatia varten. Onnistuneen jahdin päätteeksi kuulemme kunnioittavat fanfaarit villisioille, kauriille ja saksanhirville. Luvassa on parasta jahtia villisikojen, saksanhirvien ja kauriiden parissa keskellä Puolan riistarikkaita jahtimaita.

Puola on tunnettu suurista riistakannoistaan joiden hoitamiseen käytetään suuri määrä rahaa, aikaa ja vaivaa. Riistahoitotyön, järjestelmällisen metsästyksen ja suotuisan ilmaston myötä riistakannat kasvavat paikoin todella runsaiksi. Nyt Teillä on mahdollisuus osallistua sadonkorjuuseen. Tarjoamme laadukasta villisian ajometsästystä Puolan parhailla metsästysalueilla. Käytössämme on runsaasti koiria ja ajomiehiä, sekä jahtipäälliköt, jotka tuntevat metsästysalueensa.

Voit nauttia Puolan kumpuilevista maisemista samalla kun ajomiehet tekevät koirineen kaikkensa onnistuneen jahtipäivän eteen. Sinun ei tarvitse murehtia erillisistä kaatomaksuista, koska niitä ei B&R Huntingin järjestämissä tyhjennysjahdeissa peritä! Ainoa velvollisuutesi on nauttia lomastasi, ja ottaa kaikki ilo irti!

Puolassa ns. tyhjennysjahdit sijoittuvat marras-, joulu- ja tammikuulle.

Käytännössä jahtaamme kaudella jokainen viikonloppu.

Varaukset ja lisätietoa matkoista: 040 417 8807

 

 

Yllä video linkki

 

 

Järjestämme myös kolmen metsästyspäivän ajojahteja, sekä räätälöityjä matkoja yksityisille ja yrityksille.

 

Matkaohjelma:

Perjantai:

Lauantai:

Sunnuntai:

Maanantai:

Puolan erikoishintaiset ajojahdit

Hinnat alk.1.590 € / Metsästäjä

Hinta sisältää:

Hinta ei sisällä:

Ryhmät kootaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varauksen yhteydessä peritään varausmaksu.

 

Matkakohteet